banner

Когато търсихме име, което най-добре да отразява нашата философия се спряхме на Фото Про. То изразява професионализма на екипа ни, стремеж да предлагаме висококачествени фотографски услуги.

Работим предимно в сферата на продуктовата фотография – област, която се развива изключително много в последните години и една от причините е Интернет търговията. Практически, всеки един онлайн магазин задължително трябва да разполага с отлични изображения на своите продукти. Наред с качествените описания, те са основата на успешния онлайн бизнес. Нуждата от качествена услуга е и една от причините за появата на студиото.

В момента екипът ни се състои от фотографи, ретушьори и стилисти с опит в продуктовата фотография.

Опитът в реализирането на множество успешни кампании гарантира не просто изпълнението на вашето задание, а и предложения и концепции за максимална ефективност.
Нормално е да нямате задълбочени познания в тази сфера и затова специалистите на Фото Про ще предложат план за цялостната визия на вашите продукти.

Освен чисто техническото заснемане, ние ще обсъдим вашите идеи и виждания, като ще ги развием по начин, който да е максимално печеливш за вашия бизнес. В този процес особено важно място заемат стилистите. Опитът им в продуктовия дизайн ще помогне в изграждането на перфектните кадри.

Вашият продукт ще бъде представен в “най-добра светлина” със съответните акценти върху неговите качества или функционалности. Независимо дали става дума за мобилни телефони или рокли. Работата с опитните ретушори гарантира безупречното качество на всяка снимка.

Има много неща, които отличават нашето студио от останалите. Едно от тях е лично да вземем и след заснемането им да върнем вашите продукти. Ако предпочитате, възможно е и изпращането по куриер или да ги донесете при нас (кв. Казичане, гр. София).

Подготовката на продуктите за снимки е наше задължение – ние гладим, полираме, сглобяваме и почистваме вашите артикули. Така получаваме максимално добра визия за заснемане. Ако вашите продукти са по-обемни или изискват специфична подготовка се обсъжда таксата за нея.

Техниката, с която разполага студиото, е професионална от най-висок клас – безогледални фотоапарати, LED осветление с постоянна цветна температура. За сесии с живи манекени се използва импулсно осветление с топ качество.

След приключване на процеса на снимане следва обработка и ретуш на кадрите с цел премахване на несъвършенства, регулиране на цветове и тонове.

Вие получавате всеки кадър в два варианта – с висока резолюция и с параметри за публикуване онлайн.

Озаглавяването на файловете е според клиентските изисквания – ние следваме вашата номерация, имена или абревиатури. Получаването става във формат, удобен за поръчителя: на флашка, качени на сървър или облак.

Връщането на продуктите е в оригиналните им вид и опаковка, като грижата ни е те да не бъдат променяни през снимачния процес. С транспорт на Фото Про или по куриер срещу съответната комисионна, вие получавате стоката си веднага след приключване на сесията.

Как най-често снимаме?

Следваме водещите тенденции в продуктовата фотография и предлагаме заснемане на бял фон. Тази техника позволява на продукта да изпъкне максимално, като неутралният цвят не разсейва окото и отвлича вниманието. Акцентът пада само и единствено върху изображението. На този принцип се снима всичко – от мебели до калъфи за смартфони.

Заснемането на модно облекло и аксесоари може да се извърши няколко различни начина:

  • Кадри върху продуктова маса;
  • Кадри върху манекен;
  • Кадри с невидим (ghost) манекен;
  • Кадри с живи модели (мъже, жени и деца).

В случай че става дума за компактни по размер продукти – бижута, сувенири, обувки, аксесоари, чанти, може мда предложим и изключително атрактивните 360 градусови заснемания и/или продуктово видео. Понякога различните платформи, в които търговците публикуват своите продукти са с индивидуални изисквания.

Обработката на кадрите позволява изпращането на снимки, съвместими с параметрите на електронния магазин, Amazon, E-bay и Etsy, както и на български директории за онлайн търговия. Форматът на изображенията е подходящ за реклама – онлайн и печатна.

Можем да поемем спешни или извънредни поръчки, като за тях се начисляват съответно:
поръчки за 2 работни дни – допълнителни 30% върху цената
поръчки за 24 часа – допълнителни 50% върху цената.

za photopro za photopro za photopro