banner
1

Какви продукти снимаме?

Ние сме се специализирали в снимането на дрехи, обувки, модни аксесоари и промишлени стоки.
Снимаме и други продукти за онлайн търговия, но е необходимо да ги видим, да проучим Вашите изисквания и да Ви предложим решение.

2

Колко снимки на продукт се препоръчват?

Зависи от спецификите на Вашите стоки и от целите, за които са Ви нужни продуктовите фотографии. Въпреки всичко, ние препоръчваме да имате поне 3 различни кадъра за всеки продукт.

3

Какви подготвителни работи се извършват преди заснемане на продукт?

Ние внимателно разопаковаме Вашите продукти, почистваме, ако е необходимо, и полираме лъскавите повърхности.
Преди заснемането на дрехи ние ги изглаждаме. Всичко се прави с внимание и усет към детайла. Стремим се не само да използваме продукта за заснемане, но и да сме в състояние да Ви го върнем в оригинална опаковка, с всички етикети и отличен търговски вид.
След като подготвим продукта ние го поставяме на продуктова маса, манекен или го обличаме на жив манекен, за да установим най-добрата светлина за съответните повърхности и материи. Едва след това преминаваме към заснемане.

4

С каква техника разполагаме?

За фотоапаратите, които ползваме, се доверихме на безогледалната техника SONY. Те ни предоставиха възможността да правим пълноформатни кадри с огромна 42.2-мегапикселова резолюция. Обективите им ни дадоха остротата, нужна да подчертае качествата на един продукт. Щом екипът ни се увеличи, веднага оборудвахме четири снимачни сета със SONY.
За пълен контрол на светлината решихме да работим с Elinchrom и Litepanels. За нас е важно да предоставяме на клиентите си всички възможности за работа, затова предлагаме заснемане, както с постоянно, така и с импулсно осветление. Със сериите Gemini и Astra специалистите от LItepanels ни гарантират разнообразно по интензитет осветление, с множество специални ефекти и опции за промяна в цветната температурата. Работата със светкавиците на Elinchrom ни показва всеки ден тяхната прецизност и качество. Те ни дават свободата да уловим перфектния момент за Вашия продукт.
Пълно впечатление за завършеност на този така любим процес ще добиете, когато стигнем до постпродукцията. Обработката на кадрите е точно толкова важна, колкото и цялата предварителна работа. Затова ретушорите ни разполагат с два свръхмощни компютъра, които да понесат на рамене си и най-тежките файлове. За да получите кристално изображение, готово за печат или web, работим с 4К монитори на DELL.

5

Какви са цените?

Цените са на кадър. Ако за един продукт имате нужда от снимка отпред, отзад и отстрани, Вие се нуждаете от 3 кадъра. Цените са за кадър, а не за продукт. При по-големи количества, цените са по-ниски.

6

Как се заплаща?

Стандартните ни условия за плащане са 50% аванс при възлагане и 50% при приключване на възложеното. За всички плащания Ви издаваме фактура, която заплащате по банков път.

7

Как се прави поръчка?

Свържете се с нас по телефон или e-mail, за да уточним колко и какви продукти желаете да бъдат снимани. От значение за нас е да знаем дали желаете кадри на невидим манекен, дали снимаме бижута или други специфични продукти.

8

Какви са сроковете за изпълнение?

До 1000 кадъра –от 3 до 10 работни дни, в зависимост от натоварването на студиото.
Над 1000 кадъра ще изготвим график на подаване на нужните Ви кадри.
При изисквания за по-кратки срокове се договарят допълнителни увеличения на цените.

9

Как да достигнат Вашите продукти до нас?

9.1 Вие можете да ги доставите лично и да си ги вземете обратно след заснемането им:
9.2 Можете да ги изпратите до нас с куриер и ние ще Ви ги върнем обратно по същия начин. Разходите по куриер са за Ваша сметка;
9.3 Можем да дойдем на посочен от Вас адрес, да вземем продуктите, да ги заснемем и обработим и да Ви ги върнем обратно. Цената на тази услуга е по договаряне.

10

Възможно ли е повторно заснемане?

Да. Въпреки, че не се налага често, ние презаснемаме продукти. Държим клиентите ни да са доволни. Имаме просто и ясно правило – дайте ни подробно писмено описание как да бъде заснет продукта Ви и ако ние не го спазим ще заснемем продукта отново. За да сме сигурни, че сме разбрали точно изискванията Ви, дайте примери заснети с телефон, линкове към снимани продукти или скици.

11

Възможни ли са безплатни пробни снимки?

Ние Ви предлагаме да заснемем безплатно 1 Ваш продукт. Така ще се уверите в качеството на нашата работа, ще разберете как работим и колко лесен е процесът. Предложението за безплатни пробни снимки е за нови клиенти с един продукт и не повече от 5 кадъра.